Menu Close

Aangenaam! Dyone Dedden

Mijn naam is Dyone Dedden en per 1 juni ben ik gestart als adviseur bij & Van de Laar.

Met een achtergrond in culturele antropologie en internationale bestuurskunde werk ik graag aan vraagstukken met een maatschappelijke impact. Dit heeft mij gemotiveerd om aan de slag te gaan voor de publieke sector, een traineeship Informatiemanagement te volgen en projecten uit te voeren bij het Rijk.

Na dit traineeship heb ik besloten om te starten als consultant, waarbij ik vanuit een externe positie, met een objectieve blik, overheden kan observeren en adviseren. In eerste instantie focuste ik mij op het verbeteren van de provinciale dienstverlening door een kwantitief gebruikersonderzoek uit te voeren.

Ik heb bij verschillende gemeenten ervaring opgedaan op het gebied van Zaakgericht Werken. Hierbij heb ik bijgedragen aan het implementeren van een zaaksysteem. Dit was een traject waarbij verschillende partijen met verschillende belangen gingen samenwerken. En focuste ik mij op de “menselijke kant” van de technische zaaksystemen. Wat betekent deze andere manier van werken voor de medewerkers? En bovendien, hoe neem je medewerkers mee in deze verandering?

Ik krijg energie van het werken aan complexe (maatschappelijke) vraagstukken, waarbij verschillende belangen en perspectieven een rol spelen. Hierbij focus ik mij graag op het optimaliseren van de samenwerking tussen deze partijen door het ontwikkelen van een optimale organisatiestructuur met aandacht voor de bijbehorende cultuurverandering. Tijdens mijn vorige projecten heb ik hier al enige praktijkervaring mee opgedaan. Bij &Van de Laar wil ik mijzelf op dit gebied verder ontwikkelen.

Wil je kennismaken om over dit soort vraagstukken te sparren of samen te werken? Neem dan contact met mij op:

d.dedden@en-vdl.nl  / Dyone Dedden | LinkedIn