Coaching: individueel én voor teams

Samen voor optimale ontwikkeling

Of het nu gaat over individuele of teamcoaching, op het vlak van effectiviteit, leiderschap, loopbaan of samenwerking. De coaches binnen de &VDL Academy hebben allen ruime ervaring met deze ontwikkelwensen. De specifieke ontwikkelwensen en -doelen van teams en individuen vormen altijd het vertrekpunt. Samen komen we tot een aanbod volledig afgestemd op deze behoeften en tot de keuze voor een coach waarmee u als coachee een ‘klik’ ervaart.

Coaching voor individu

Ontwikkel uw leiderschap, persoonlijke effectiviteit of loopbaan

Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn nauw met elkaar verbonden. Het levens- en loopbaanpad vraagt om keuzes en kent beslissende momenten. Momenten die een unieke kans bieden, of een onverwachte bedreiging vormen.

 

Individuele coaching is dan een krachtig hulpmiddel. Onze coaches verdiepen met jou op denkbare interventies, die stapsgewijs gaan bijdragen ook jouw (werk)geluk. Individuele coaching bieden wij aan voor bestuurders, managers én medewerkers in de publieke sector. De coaching kan gericht zijn op persoonlijke effectiviteit, loopbaanontwikkeling, leiderschap en/ of strategie en rolneming.

Coaching voor team

Ontwikkel uw college, directie, management- of projectteam

Soms staat een college, directieteam, managementteam of projectteam voor een collectieve uitdaging. Bijvoorbeeld wanneer de samenwerking van het team beter kan of als het team collectief een stap wil zetten naar een ander soort rolneming.

 

Het bestuur moet ‘meer collegiaal’ opereren, de verhoudingen binnen het directieteam kunnen verbeterd worden, of het team wil zich richting ‘dienend en gedeeld leiderschap’ ontwikkelen. Voorbeelden van situaties dat je teamcoaching of teamontwikkeling kunt inzetten. Zo breng je het team naar een gezamenlijk streefniveau, iedereen vanuit het eigen vertrekpunt en met de persoonlijke kwaliteiten.

Drie stappen in ieder coachingstraject

Coaching is altijd maatwerk

Verken de mogelijkheden met ons. Samen komen we tot een aanbod volledig afgestemd op uw behoeften en tot de keuze voor een coach waarmee u als coachee een ‘klik’ ervaart.