Inhouse en maatwerk

&VDL Academy

Is er binnen uw organisatie een collectieve leerbehoefte? Hebben meerdere leidinggevenden en/ of medewerkers eenzelfde ontwikkelvraag? Wilt u de kennis of competenties van meerdere mensen in uw organisatie naar eenzelfde niveau brengen? Daarvoor bieden wij inhouse trainingen aan. Deze trainingen kenmerken zich door een volledig op uw wensen afgestemd aanbod én door het feit dat deze op úw locatie worden verzorgd. Ons volledige aanbod kunnen wij op maat maken en bij u op locatie verzorgen.

Actieve leer- en ontwikkelvormen

Werkvormen, interventies en tools

Bij onze inhouse trainingen zetten we graag leer- en ontwikkelvormen in die vragen om een actieve inbreng van de deelnemers. Dat kan door de inzet van werkvormen en interventies tijdens de bijeenkomsten. Maar we zetten bijvoorbeeld ook in aanloop naar de bijeenkomsten instrumenten in als testen, scans en persoonlijke (online) intakegesprekken. Afhankelijk van uw leer- en ontwikkelwensen kiezen we samen de best mogelijke combinatie van vormen.

Sámen bepalen we de opzet

Betekenisvol leren en ontwikkelen

We geloven in de kracht van co-creëren. Samen geven we vorm aan een klimaat van betekenisvol leren en ontwikkelen. De inhouse- en maatwerktrajecten geven we dus altijd sámen met de opdrachtgever vorm. U mag daarbij vertrouwen op onze inbreng op basis van uitgebreide ervaringen over wat goed of minder goed werkt in de leeromgeving. We stemmen samen de opzet, inhoud, intensiteit en doorlooptijd van het traject af.

Verken de mogelijkheden met ons

Inhouse en maatwerk

Of het nu gaat over een ontwikkelbehoefte op het vlak van leiderschap, persoonlijke effectiviteit, bestuurlijke sensitiviteit of teamontwikkeling, &VDL Academy heeft ruime ervaring met het verzorgen van inhouse trainingen en maatwerktrajecten op al deze thema’s.

 

De specifieke ontwikkelwensen en -doelen van organisatie, teams en groepen medewerkers vormen altijd het vertrekpunt. Samen komen we tot een aanbod volledig afgestemd op deze behoeften.

Drie redenen om voor inhouse of maatwerk te kiezen

Vragen? Hier vindt u het antwoord

Heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen uw vraag snel beantwoorden.