Menu Close

Aangenaam! Jasmijn Hondebrink.

Adviseur sociaal domein bij & Van de Laar.

Donderdag 1 april was mijn eerste werkdag bij & Van de Laar, ik keek hier ontzettend naar uit. In de week voorafgaand kreeg ik een filmpje doorgestuurd waarin alle collega’s zichzelf voorstelden en mij welkom heetten. Op de dag zelf stond er een verrassingspakket met bloemen voor mij klaar en was een programma voor ontmoeting en kennisdeling uitgedacht. Een heel goed begin en een warmer ontvangst kon ik mijzelf niet wensen!

Ik ben Jasmijn, een Utrechtse die in Rotterdam is neergestreken. Dit jaar tik ik, net als twee collega’s, de dertig aan. Ik ben een sportfanaat en houd van lekker eten en drinken. Na mijn studie contrabas klassiek aan het conservatorium koos ik zonder twijfel voor bestuurskunde en een master in public management. Mijn interessegebied is zeer breed en stilzitten vind ik lastig (met m’n gebroken sleutelbeen heb ik helaas geen keus nu..). Als generalist vorm ik graag een volledig beeld van de wereld om mij heen en ontdek ik het liefst nieuwe dingen en bijzonderheden. Ik ben nieuwsgierig, leergierig, wil precies weten hoe alles in elkaar steekt, hoe het krachtenveld eruit ziet en waar de knelpunten zich bevinden. Om zo tot oplossingsrichtingen en verbeteringen te komen.

De afgelopen drie jaar ben ik werkzaam geweest voor mijn thuisstad; de gemeente Rotterdam. Als adviseur evenementen en demonstraties en crisispiket-medewerker heb ik veel ervaring opgedaan in het veiligheidsdomein. Naast de coördinatie en operationele voorbereidingen voor de demonstraties en grootschalige evenementen (Nationaal Vuurwerk, de Marathon) haalde ik veel energie uit de bestuurlijke kant van de werkzaamheden. Bijvoorbeeld het adviseren van de driehoek, voorbereiden van raadsdebatten en opstellen van beantwoording van schriftelijke vragen van gemeenteraadsleden.

Als adviseur sociaal domein bij & Van de Laar kijk ik, naar eigen zeggen, door een vrij unieke bril. Mijn ambitie ligt bij het samenbrengen van sociaal domein en veiligheidsdomein. Ik leg graag verbindingen tussen partijen en wil investeren in waardevolle samenwerkingen. Denkers & doeners voor de publieke sector, daar kan ik mij volledig in vinden!

Wil je kennismaken, of kun je mijn energie en kennis gebruiken voor een opgave in het sociaal domein of op het scheidsvlak van zorg en veiligheid? Neem contact met me op:
j.hondebrink@en-vdl.nl  /  06 18386495 /  https://www.linkedin.com/in/jasmijn-hondebrink-133809114/