Inspireren, ontmoeten & reflecteren voor individu, team en organisatie

&VDL Academy

Bijdragen aan een weerbare en wendbare publieke sector. Die missie kunnen we alleen sámen met onze relaties realiseren. Onder de vlag van ‘&VDL Academy’ delen wij daarom graag onze kennis en ervaring. Zorgen wij voor ontmoeting, inspiratie, inzicht en reflectie tussen bestuurders, managers en medewerkers werkzaam in de publieke sector.

 • Bestuurlijke grip en invloed op het sociaal domein

  Een nieuwe bestuursperiode, met al bestaande en nieuwe uitdagingen in het complexe speelveld van het sociaal domein. Tijdens deze interactieve masterclass nemen we u als ervaren en nieuwe wethouder sociaal domein mee in de mogelijkheden om grip en invloed te houden.
 • Bestuurlijke sensitiviteit

  In juni 2023 zijn de meeste colleges van B&W circa een jaar onderweg. Een nieuw college, nieuwe ambities, maar ook nieuwe persoonlijkheden aan de bestuurstafel. Allemaal met hetzelfde doel: maatschappelijk toegevoegde waarde leveren. Hoe geef je vorm aan een sterk samenspel tussen bestuurders en ambtelijke organisatie? Deze training biedt zowel bestuurders als ambtenaren een concreet handelingsperspectief.
 • F1-maatschappij; leef langzamer voor een leuk en gezond leven

  De huidige F1-manier van leven past psychologisch en biologisch niet bij ons. Onze stress- en gelukshormonen draaien overuren om aan alle verwachtingen te voldoen.
 • Inspiratiesessie | Ambtelijke fusie: eindmodel of einde model?

  Deze inspiratiesessie neemt u mee in de dilemma's en de handelingsperspectieven rondom ambtelijke fusies
 • Masterclass Mindset & gedrag

  Deze masterclass maakt je meer bewust van je vaste gedachten en oordelen en de impact daarvan op je gedrag en communicatiestijlen.
 • Ratio is slechts de vernislaag over organisatieverandering

  Wij zijn niet zo rationeel als we denken. Succesvolle leiders weten dat ratio slechts de vernislaag is over ons oude brein. Bij verandermanagement is het nodig rekening te houden met ons oeroude psychologisch DNA.

Wij denken graag met je mee!

Persoonlijke aanpak

Deel uw ontwikkelbehoefte met ons. Wij bieden – naast ons standaardaanbod – maatwerktrajecten aan om organisaties, teams en mensen in staat stellen om in een veranderende situatie hun positie te verkennen en te pakken. Altijd met oog voor de relatie tot anderen.

Vragen? Misschien is hier uw antwoord

Heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op met een van onze experts. Wij kunnen uw vraag snel beantwoorden.