Menu Close

Aangenaam! Sharon Miltenburg.

Adviseur toekomstbestendig organiseren bij & Van de Laar.

Work should be fun, so make work enjoyable and satisfying for everyone , because it pays off’. Met deze wijze woorden van Don Tapscott in mijn achterhoofd, start ik als adviseur bij & Van de Laar.

Met enkele jaren ervaring op zak rondom organisatieontwikkeling – vanuit de corporatiesector, de gemeente Amsterdam en bureau Berenschot – zet ik de stap naar organisatieadviseur bij & Van de Laar. Een ondernemend bureau vol denkers en doeners, waar ik plezier mag maken en me kan inzetten voor het versterken van de publieke zaak. En dat is wat ik zocht, want; ‘if work isn’t fun, you’re not on the right team’.

Organisatieontwikkeling zie ik als de continue reis richting versterking van het individu, het team en de organisatie. Door onbevangen naar mensen en organisaties en de patronen daarbinnen en daartussen te kijken, kun je de belemmeringen voor effectiviteit en efficiency identificeren en wegnemen. Dat maakt het werken leuker en daarmee de prestaties beter. Het stellen van kritische vragen, het geven van reflecties en het helpen bij verbetering doe ik niet alleen, maar vooral zij aan zij met de medewerkers van onze relaties.

Graag proost ik op het nieuwe jaar. Ik kijk uit naar de uitdagende vraagstukken die op mijn pad mogen komen en waarbij ik kan helpen door het proces te begeleiden en de samenwerking binnen en tussen organisaties te bevorderen.

Heeft u een vraagstuk waarin we écht samen kunnen optrekken, verkennen, experimenteren, bijsturen en verbeteren? Wilt u het werk effectiever én leuker maken? En benieuwd naar wat ik en mijn collega’s van & Van de Laar daarin voor u kunnen betekenen? Nodig ons eens vrijblijvend uit voor een kop koffie en een leuk gesprek, via s.miltenburg@en-vdl.nl | 06 1940 4981 | www.linkedin.com/in/sharonmiltenburg/