Menu Close

& Van de Laar | nieuwe naam, nieuwe energie

& Van de Laar | Denkers én doeners voor de publieke sector. Na 10 jaar een prachtig en succesvol bureau te hebben opgebouwd onder de naam Seinstra Van de Laar (SVDL), samen met Arno Seinstra, bouw ik vanaf 1 januari 2020 met mijn team van 12 adviseurs verder… maar dan als 100% eigenaar van het bureau & Van de Laar. Daarmee verdwijnt de naam Seinstra Van de Laar (SVDL) van de markt.

Makkelijk gezegd: ‘een nieuwe naam, vertrouwde dienstverlening’. Maar, dat is te kort door de bocht. Deze volgende stap op mijn ondernemers- én adviseurspad zet ik niet om enkel en alleen meer van hetzelfde te blijven doen. De ambitie is grootser; verder bouwen aan een ‘one-stop-shop-bureau’ voor de publieke sector. Nóg beter aansluitend op de ontwikkelingen bij en de vraagstukken van onze opdrachtgevers. We leggen nadrukkelijk de combinatie tussen denken én doen. Onze dienstverlening strekt zich daarom voortaan uit van onderzoek & advies, procesbegeleiding & realisatie en training & coaching tot aan interim, executive search en werving & selectie. Met name leggen wij daarbij onze focus op gemeenten, samenwerkingsverbanden, provincies en waterschappen. Zelfde markt, nieuwe diensten, maar vooral met nieuw elan, een aantal nieuwe (senior) collega’s en met veel nieuwe energie.

En dat vanuit een context die past bij de huidige dynamiek waarin en vraagstukken waarop onze opdrachtgevers zich begeven. Wendbaar, opgavegericht en zelfbewust. Ons motto is ‘altijd het beste team voor het vraagstuk van onze klant’ om van daaruit een bijdrage te leveren aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector. Daarvoor hebben wij een overzichtelijk netwerk van specialisten, adviseurs, onderzoekers, trainers, coaches en interimmanagers dicht om ons vaste team heen gevormd, zodat we onze opdrachtgevers bij ieder vraagstuk van A tot en met Z kunnen helpen in hun ontwikkeling.

Onze thuisbasis bevindt zich vanaf heden in de stad die termen als wendbaarheid, innovatie, toekomstbestendig en zelfbewustzijn tot leven heeft gebracht: Eindhoven. U bent altijd welkom om eens bij te praten, kennis te maken of een verdiepende sessie te houden over uw vraagstuk. En uiteraard, ons werkgebied blijft zich uitspreiden over heel Nederland.

We zijn onder de naam & Van de Laar achter de schermen al een aantal maanden bezig en begeleiden onder andere de gemeenten Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis in hun herindelingsproces richting de nieuwe gemeente Land van Cuijk per 1/1/2022. Voor dit herindelingsproces zoeken we via ons label GNGMKRS momenteel een kwartiermaker, tevens (beoogd) gemeentesecretaris/algemeen directeur. We helpen de gemeente Edam-Volendam bij de evaluatie van het beleid binnen de afdeling Samenleving. We bouwen een netwerksamenwerking op de inkoop van de jeugdhulp tussen 10 gemeenten in Zuidoost-Brabant en helpen de Lekstroomgemeenten rondom Utrecht met een gelijksoortig vraagstuk. We vervullen de rol van programmamanager inkoop jeugdzorg voor de gemeente Leidschendam-Voorburg en we helpen bijvoorbeeld de gemeente Capelle a/d IJssel in hun opgave om zich wendbaar en toekomstgericht te organiseren.

Kijk eens rond op deze website voor een uitgebreid inzicht in onze dienstverlening, de vraagstukken waarmee we onze opdrachtgevers graag helpen, onze cases en de leden van ons team. We kunnen overigens direct versterking gebruiken in ons team, liefst van adviseurs met 3 tot 8 jaar werkervaring op een van de vraagstukken waarop we actief zijn.

Namens team & Van de Laar

Stan van de Laar