Menu Close

EVEN VOORSTELLEN | Albert & Van de Laar

Graag stel ik me aan u voor: Albert van Grootel, senior adviseur/ interim-manager sociaal domein bij & Van de Laar. Ik studeerde communicatie en beleids- en organisatiewetenschappen en werk ruim 20 jaar als adviseur op het gebied van verander- en organisatiekunde, sinds circa 10 jaar volledig gericht op de publieke sector.

In mijn werk ligt de focus vooral op strategie, innovatie en samenwerkingsvraagstukken van publieke en maatschappelijke organisaties in het sociaal domein. Ik heb diverse samenwerkingsverbanden in het sociaal domein helpen opzetten en doorontwikkelen. Van 2014 tot 2016 was ik programmamanager voor de transitie jeugdzorg in de regio Zuidoost-Brabant. Daarnaast heb ik bij diverse gemeenten implementatie- en contractmanagement rondom de inkoop jeugdhulp opgezet. Momenteel ben ik vanuit de gemeente Leidschendam-Voorburg aan de slag als projectleider Resultaatgerichte Jeugdhulp in de regio Den Haag en voer ik met ons & Van de Laar-team een integrale evaluatie uit op het beleid van de afdeling Samenleving van de gemeente Edam-Volendam.

Ik heb oog en gevoel voor verschillende belangen en onderlinge verhoudingen. Sámen gestructureerd toewerken naar resultaat en werkbare oplossingen, daar ligt mijn kracht. Ik geniet ervan dingen te zien groeien, mooier en beter te zien worden.

Kijk eens rond op deze website voor een uitgebreid inzicht in onze dienstverlening, de vraagstukken waarmee we onze opdrachtgevers graag helpen, onze cases en de overige leden van team & Van de Laar. We kunnen overigens direct versterking gebruiken in ons team, liefst van adviseurs met 3 tot 8 jaar werkervaring op een van de vraagstukken waarop we actief zijn.

& Van de Laar | Denkers en doeners voor de publieke sector. & Van de Laar is op een missie: bijdragen aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector. Dat doen we door ons te richten op Onderzoek & Advies, Procesbegeleiding & Realisatie, Training & Coaching en Interim, executive search en werving & selectie, rondom strategische vraagstukken in de publieke sector.

Albert van Grootel | Senior adviseur/ interimmanager sociaal domein & Van de Laar