Menu Close

PROJECT UITGELICHT | Leidschendam-Voorburg & Van de Laar

De gemeente Leidschendam-Voorburg werkt op het gebied van jeugdhulp samen in de regio Haaglanden (H10) op het ontwikkelen van een regiovisie, het inkopen van specialistische jeugdhulp en de regionale kostenbeheersing.

In 2016 is de H10-regio gestart met de ontwikkeling van een nieuw jeugdstelsel, waarbij resultaatsturing het uitgangspunt is. Sinds medio 2019 helpt team & Van de Laar de gemeente Leidschendam-Voorburg bij de strategische beleidsondersteuning en het implementatiemanagement, mede in relatie tot H10. Het project kent veel uitdagingen, zo is het goede gesprek met aanbieders nodig om tot een werkend stelsel te komen. Na het beslechten van enkele ‘hick ups’ is het proces er nu op gericht om resultaatsturing vanaf 2021 in te kunnen voeren. Recent kregen wij de opdracht om tot 2021 intensief betrokken te blijven bij dit proces.

Kijk eens rond op deze website voor een uitgebreid inzicht in onze dienstverlening, de vraagstukken waarmee we onze opdrachtgevers graag helpen, onze cases en de leden van team & Van de Laar. We kunnen overigens direct versterking gebruiken in ons team, liefst van adviseurs met 3 tot 8 jaar werkervaring op een van de vraagstukken waarop we actief zijn.

& Van de Laar | Denkers en doeners voor de publieke sector. & Van de Laar is op een missie: bijdragen aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector. Dat doen we door ons te richten op Onderzoek & Advies, Procesbegeleiding & Realisatie, Training & Coaching en Interim, executive search en werving & selectie (via ons label GNGMKRS), rondom strategische vraagstukken in de publieke sector.

Leidschendam-Voorburg