Menu Close

VACATURES | JIJ & Van de Laar!

Vanuit onze groeiambitie en wegens het feit dat onze relaties ons steeds vaker weten te vinden om hen te helpen met denken én doen bij hun strategische vraagstukken, is & Van de Laar op zoek naar een officemanager!

Klik op onderstaande afbeelding om de uitgebreide profielschets van deze super leuke functie te bekijken:

Reageer t/m 06 maart aanstaande, door een motivatiebrief en cv te sturen naar Esther Aaldering: e.aaldering@en-vdl.nl. Of bel voor meer informatie met 085 – 747 06 18 en vraag naar Esther.

Wil je meer informatie over & Van de Laar? Kijk eens rond op deze website voor een uitgebreid inzicht in onze dienstverlening, de vraagstukken waarmee we onze opdrachtgevers graag helpen, onze cases en de leden van team & Van de Laar.

& Van de Laar | Denkers en doeners voor de publieke sector. & Van de Laar is op een missie: bijdragen aan een zelfbewuste en wendbare publieke sector. Dat doen we door ons te richten op Onderzoek & Advies, Procesbegeleiding & Realisatie, Training & Coaching en Interim, executive search en werving & selectie, rondom strategische vraagstukken in de publieke sector.

Zelfbewust, Wendbaar en Energiek?
Word jij onze nieuwe collega?