Menu Close

Nieuwsbrief & Van de Laar – april 2023

Deze keer in onze nieuwsbrief:

Een factsheet over de verplichte regionalisering jeugdhulp;

De projecten voor Gemeente Stein en Zuid Limburg worden uitgelicht;

en we gaan samenwerken met Young Colfield!

We zijn nog steeds op zoek nog toppers die onze advies- en onderzoekspraktijk komen versterken, bekijk onze vacatures: Vacatures – & Van de Laar (en-vandelaar.nl)

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief april 2023

Een paar keer per jaar nemen wij onze relaties graag mee in onze visie op de vraagstukken waarvoor zij zich dagelijks zien gesteld. We delen proactief onze beelden bij de ontwikkelingen in het sociaal domein en de interventies die nodig lijken. We schetsen de wijze waarop wij tegen organisatieontwikkeling, structuur- en sturingsvraagstukken kijken. We nemen u mee in hoe nóg participatiever te werken. We delen al onze kennis en ervaring met samenwerkingsvraagstukken, van juridische structuren en governancemodellen tot aan financiële analyses. En soms belichten we een thema waarop ook wij nog niet alle antwoorden hebben, maar dat we graag in de week leggen om de discussie erover te bevorderen.

Onze nieuwsbrief gebruiken we ook om onze relaties een concreet beeld te geven bij de projecten waarmee onze adviseurs zich dagelijks bezighouden. Het maakt onze praktijk tastbaar, biedt inspiratie en ja… we zijn er ook gewoon trots op dat we prachtige vraagstukken mogen oppakken met hoge maatschappelijke impact.

In de nieuwsbrief besteden we ook graag aandacht aan de werkwijze van én aan de lopende of ingevulde wervingsprocedures vanuit ons label GNGMKRS.

En niet op de laatste plaats is er altijd aandacht in de nieuwsbrief voor een kijkje in de keuken van ons bureau. We delen iets over interne strategie- of bureaudagen, waarop we samen leren en ontwikkelen. We stellen een nieuwe college voor, of we zetten een vacature in de spotlights.

Wilt u ook voortaan op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom ons bureau. Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief onderaan dit bericht.