VNG Jaarcongres 2024: stand #19

Tijdens het VNG Jaarcongres 2024 staat onze stand #19 in het teken van ‘samenspel’. Samenspel is hét thema waarop adviseurs van & Van de Laar zich begeven. Wij helpen relaties onder meer bij het versterken van het samenspel tussen…

  • …gemeenten en netwerkpartners voor een effectieve jeugdhulp.
  • …gemeenten en netbeheerders bij tegengaan netcongestie.
  • …gemeenteraad, college van B&W en ambtelijke organisatie én samenleving voor een vitale balans tussen opgaven en ambities vs. middelen.
  • …overheid, ondernemers en onderwijs voor krachtige regio’s.

Neem bij onze stand #19 ook kennis van het Samenspel: een serious game om dilemma’s in het samenspel binnen en tussen gemeenteraad, college van B&W en organisatie bespreekbaar te maken.

En kom naar onze stand #19 om onze nieuwste publicatie ‘Pion of pionier?’ gratis mee te nemen. Daarin geven wij onze visie op samenspel op voornoemde vier thema’s.

Met onze adviseurs weer eens bijpraten? Even doorpraten over een van voornoemde thema’s? Kennismaken met ons bureau? Een afspraak inplannen om op eens later moment samen te verdiepen? We zien u graag op 25 of 26 juni tijdens het VNG Jaarcongres!

De Vitale Gemeente-scan brengt in korte tijd de vitaliteit van uw gemeente in beeld. De scan biedt inzicht in de prestaties van uw gemeente in relatie tot referentiegemeenten. We verklaren de verschillen en bieden u daarmee concrete handvatten ter versterking van de vitaliteit van úw gemeentelijke organisatie. Doe mee aan ons vergelijk- en leeronderzoek in najaar 2024!

De Vitale Gemeente-scan. Doe mee!

Samenspel is hét thema waarop adviseurs van & Van de Laar zich begeven. In 2024 staat tijdens het VNG Jaarcongres onze stand #19 dan ook geheel in het taken van 'samenspel'. Neem kennis van het samenspel: een serious game om dilemma's in het samenspel bespreekbaar te maken. En neem onze nieuwste publicatie 'Pion of pionier?' gratis mee.

VNG Jaarcongres 2024: stand #19

Het 'samenspel' is een serious game om dilemma's in het samenspel binnen en tussen gemeenteraad, college van B&W en ambtelijke organisatie bespreekbaar te maken. Het helpt om de kracht en knelpunten in het huidige samenspel bloot te leggen en om handelingsperspectieven te krijgen om dit samenspel te versterken.

Samenspel: serious game