Zzp & Van de Laar

De '&' in & Van de Laar staat voor verbinding. Verbinding ook met zelfstandig professionals, die over specifieke kennis en ervaring beschikken. Expertise die onze relaties door middel van advies, realisatiekracht of interim-management écht helpt in hun ontwikkelopgave.

Communities

& Van de Laar bouwt op haar vijf expertisegebieden aan communities van zzp’ers. De leden van deze communities vormen onze ‘vaste’ flexibele schil. Zo vormen we altijd het beste team voor het vraagstuk van onze relaties. Binnen deze communities zorgen we voor periodieke kennisdeling en ontmoeting.

Ieder lid van de community heeft een helder profiel in de publieke sector, op onze expertisegebieden: jeugdhulp, klimaat & energie, samenwerking & fusie, toekomstbestendig organiseren en/ of bedrijfsvoering & financiën. Ze zijn vanuit hun vaardigheden, ervaring en expertise inzetbaar als adviseur, als programmamanager en projectleider of als interimmanager.

Kwaliteit en bekendheid

Deze zzp’ers staan bekend als kwalitatief hoogwaardige dienstverleners in de publieke sector. We zijn bekend met elkaar, omdat er in het verleden sprake was van een relatie opdrachtgever-opdrachtnemer, we eerder samen werkten in opdrachten voor onze relaties of bijvoorbeeld omdat het voormalig collega’s zijn geweest in een andere context. Kortom, onze communities zijn geen ‘kaartenbak’ van cv’s, maar een selectie van mensen die werken volgens onze waarden en die wij met vertrouwen laten werken onder de vlag van ons bureau.

Lid worden van een community? 

Wil jij onderdeel worden van een van onze communities? Je zelfstandigheid behouden, maar in beperkte mate toch ook onderdeel zijn van een groep? Jouw kennis en netwerk brengen en in ruil daarvoor kennis ontvangen, andere netwerken ontmoeten en af en toe werken onder de vlag van een boutique adviesbureau?

Neem de eerste stap naar een impactvolle samenwerking. Stuur je cv naar werkgeluk@en-vdl.nl, geef aan welke community het best bij je past en we nemen contact met je op