Executive search en Werving & Selectie

Nieuwe energie en daadkracht nodig om leiderschap te brengen in uw organisatie, of om strategische denkkracht toe te voegen? In een vaste directie-, management- of strategische functie binnen een organisatie of samenwerkingsverband in de publieke sector? Wij zetten graag ons uitgebreide netwerk in om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Het ontwerpen en ontwikkelen van organisaties, samenwerkingsverbanden, teams en mensen leidt vaak tot nieuwe functies of tot arbeidsmobiliteit op bestaande functies. Mensen kiezen voor nieuwe perspectieven. Daardoor hebben organisaties behoefte aan de (vaste) invulling van bestaande functies.

Wij helpen onze opdrachtgevers graag bij het invullen van vaste functies. Bijvoorbeeld als het gaat om functies als gemeentesecretaris/algemeen directeur, provinciesecretaris/ algemeen directeur, secretaris-directeur waterschap en samenwerkingsverband, opgave- en programmamanager, afdelings- of teammanager, strategisch adviseur, griffier of directie- en bestuursadviseur.

Wij kennen de opgaven, begrijpen wat onze relaties nodig hebben op dat moment in de ontwikkeling van hun organisatie en zetten voor het vervullen van deze functies graag ons uitgebreide netwerk binnen de publieke sector in.

Het invullen van vaste functies, via executive search of werving en selectie, doen wij onder de vlag van ons label GNGMKRS. Ga via onderstaande button naar de website.