Interim

Tijdelijk energie en daadkracht nodig om een beweging op gang te brengen, of te houden? In een tijdelijke directie-, management- of strategische functie binnen een organisatie of samenwerkingsverband in de publieke sector? Wij zetten graag ons uitgebreide netwerk in om u te helpen bij dit vraagstuk.

Het ontwerpen en ontwikkelen van organisaties, samenwerkingsverbanden, teams en mensen leidt vaak tot nieuwe functies of tot arbeidsmobiliteit op bestaande functies. Mensen kiezen voor nieuwe perspectieven. Daardoor hebben organisaties behoefte aan de tijdelijke invulling van bestaande functies. Soms om even ‘op de winkel te passen’, meestal om een beweging op gang te brengen, of te houden.

Wij helpen onze opdrachtgevers graag bij het invullen van tijdelijke functies. Bijvoorbeeld als het gaat om functies als gemeentesecretaris/algemeen directeur, provinciesecretaris/ algemeen directeur, secretaris-directeur waterschap en samenwerkingsverband, opgave- en programmamanager, afdelings- of teammanager, strategisch adviseur, griffier of directie- en bestuursadviseur. Wij kennen de opgaven, begrijpen wat onze relaties nodig hebben op dat moment in de ontwikkeling van hun organisatie en zetten voor het vervullen van deze functies graag ons uitgebreide netwerk binnen de publieke sector in. Een netwerk van ons bekende interimmanagers, waardoor we kwaliteit en beschikbaarheid kunnen garanderen.

Het invullen van tijdelijke functies doen wij onder de vlag van ons label GNGMKRS. Ga via onderstaande button naar de website.