Menu Close

Nieuwsbrief & Van de Laar – maart 2024

Deze keer in onze nieuwsbrief:

De projecten bij Gemeente Amsterdam en het Ministerie van Binnenlandse Zaken worden uitgelicht;

Daarnaast heeft collega Hind Darid een blog geschreven over de verplichte regionalisering jeugdhulp en wordt u door Irene Kruijssen en Rob van Woerkum meegenomen in de handelingsperspectieven voor een sterk samenspel tussen gemeenteraad, college en ambtelijke organisatie;

De data voor onze inspiratiesessies in 2024 worden gedeeld;

En we hebben goed nieuws; Vanaf 1 januari is Stan van de Laar samen met Hind Darid en Irene Kruijssen ons team en onze positie in de markt verder aan het uitbouwen.

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Een paar keer per jaar nemen wij onze relaties graag mee in onze visie op de vraagstukken waarvoor zij zich dagelijks zien gesteld. We delen proactief onze beelden bij de ontwikkelingen in het sociaal domein en de interventies die nodig lijken. We schetsen de wijze waarop wij tegen organisatieontwikkeling, structuur- en sturingsvraagstukken kijken. We nemen u mee in hoe nóg participatiever te werken. We delen al onze kennis en ervaring met samenwerkingsvraagstukken, van juridische structuren en governancemodellen tot aan financiële analyses. En soms belichten we een thema waarop ook wij nog niet alle antwoorden hebben, maar dat we graag in de week leggen om de discussie erover te bevorderen.

Onze nieuwsbrief gebruiken we ook om onze relaties een concreet beeld te geven bij de projecten waarmee onze adviseurs zich dagelijks bezighouden. Het maakt onze praktijk tastbaar, biedt inspiratie en ja… we zijn er ook gewoon trots op dat we prachtige vraagstukken mogen oppakken met hoge maatschappelijke impact.

In de nieuwsbrief besteden we ook graag aandacht aan de werkwijze van én aan de lopende of ingevulde wervingsprocedures vanuit ons label GNGMKRS.

En niet op de laatste plaats is er altijd aandacht in de nieuwsbrief voor een kijkje in de keuken van ons bureau. We delen iets over interne strategie- of bureaudagen, waarop we samen leren en ontwikkelen. We stellen een nieuwe college voor, of we zetten een vacature in de spotlights.

Wilt u ook voortaan op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom ons bureau. Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief onderaan dit bericht.